September 2021

Muzikale talkshow Ongehoord vanaf 19 juli wekelijks bij de BOS

Maandag 19 juli, 24.15 uur is op Nederland 2 de eerste aflevering van de nieuwe muzikale talkshow Ongehoord. Gastheer Chris Keulemans praat dan met Roos Rebergen. Ongehoord is een productie van de Boeddhistische Omroep en Pieter van Huystee Film & TV. De uitzendingen zijn wekelijks maandagnacht rond 24.00 uur, de herhalingen zijn 's zondags om 12.00 uur.

In de zesdelige late night talkshow Ongehoord praat Chris Keulemans met zijn gasten over de muziek die ze maken, de muziek waarvan ze houden en hoe muziek hun visie op het leven en de kunst bepaalt. Keulemans verkent de inspiratiebronnen van zijn gasten, hun werkwijzen en hun muzikale dromen. Hoe perfect willen ze zijn en wat zetten ze daarvoor in?

Chris Keulemans, oud-directeur van politiek-cultureel centrum De Balie, is een gedreven culturele duizendpoot. Schrijver, journalist, initiator van debatten, evenementen en eigentijdse culturele centra, presentator en van kinds af aan verslaafd aan muziek. Popmuziek is zijn favoriete genre, maar ook andere klanken weten gevoelige snaren bij hem te raken. Keulemans ontvangt zijn gasten in De Tolhuistuin, het cultuurpaleis in wording in Amsterdam Noord.

De eerste gast, maandag 19 juli, is Roos Rebergen (Roosbeef). Nederlands meest eigenzinnige zangeres weet met haar unieke stem en originele liedjes jong en oud te verleiden. In de tweede uitzending, maandag 26 juli, is componist, altviolist en theatermaker Merlijn Twaalfhoven te gast. De andere vier gasten zijn singer-songwriter Spinvis, schrijfster Margriet de Moor, de filosofische rapper Blaxtar en cineast Frank Scheffer.

Kijk ook op de webpagina van Ongehoord

www.tolhuistuin.nl
www.boeddhistischeomroep.nl