September 2021

Wolflady is 25 april te zien bij BNN

Wolflady, een film van Daan Willekens, is zaterdag 25 april te zien bij BNN om 22.35 uur op NPO3.

Met ups en downs, pillen en drugs, ruzie en liefde, sigaretten, geestelijke klachten en vooral met een alles of niets mentaliteit probeert Kovacs samen met haar producer Oscar Holleman de wereld te veroveren. Regisseur Daan Willekens heeft Sharon Kovacs 2,5 hectische jaren gevolgd tijdens haar muzikale zoektocht. Het lukte Daan om zich onzichtbaar te maken en zo de werkelijke wereld van een rising star in beeld te brengen. We zijn getuige van Sharons pijn uit het verleden, haar noodzaak om iets te maken en de schreeuw om erkenning.

Inmiddels heeft Wolflady meerdere succesvolle vertoningen door heel Nederland gehad en heeft Sharon de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer in ontvangst mogen nemen en kwam haar nieuwe album binnen op nummer 1.
Na haar 3FM Award en succesvolle album kan niemand meer om Kovacs heen. Sharon in de documentaire: “Eerst kan het je niet snel genoeg gaan. Gebeurt het eindelijk allemaal, dan houd je het nauwelijks bij.” 

Bekijk hier alvast de trailer. 

Wolflady is geproduceerd door Pieter van Huystee Film in coproductie met BNN. De film kwam tot stand met steun van het CoBO.

Wolflady, zaterdag 25 april te zien bij BNN, 22.35 uur, NPO3